MPJ dënon aktet terroriste në Rusi

59

Ditmir-BushatiMinistria e Punëve të Jashtme dënon me forcë aktet terroriste që ndodhën së fundmi në një stacion treni dhe në një trolejbus në qytetin rus të Vollgogradit, që shkaktuan viktima në njerëz e shumë  të plagosur.

Ajo i shpreh me këtë rast ngushëllimet e sinqerta familjarëve të viktimave dhe të lënduarve.

Ngjarje të tilla tragjike ndaj njerëzve të pafajshëm tregojnë qartë se lufta kundër terrorizmit mbetet një sfidë e përbashkët e komunitetit ndërkombëtar  për ruajtjen e paqes dhe stabilitetit në botë.

Ministria e Punëve të Jashtme e Shqipërisë, shpreh vendosmërinë dhe angazhimin e saj për të luftuar të gjitha format e terrorizmit ndërkombëtar.