Ministria e Brendshme jep urdhër për blindimin e Shkodrës

86

Qyteti i Shkodrës është blinduar nga policia mëngjesin e ditës së sotme.

Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë të Shkodrës që patrullojnë në zonë prej një jave, i janë bashkuar edhe RENEA dhe Forcat Operacionale të Tiranës.

Perforcimi i trupave është bërë me urdher të Ministrise se Brendshme.

Ndërkohë FNSH ka ushtruar kontrolle gjatë natës në disa zona në Shkodër, konkretisht në Livadhe, Dobrac dhe disa zona te qytetit.

Masat e shtuara të policisë vinë pas alarmit të dhënë dhe nga pushteti vendor dhe opozita, se bandat dhe krimi kanë marrë kontrollin e qytetit.