Ruçi: Shën Tereza, një trashëgimi shqiptare për qytetërimin

63

Në ditën ndërkombëtare të bamirësisë dhe dy vjetorin e shenjtërimit të Nënë Terezës, edhe kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi u ka drejtuar një mesazh qytetarëve.

Ruçi thotë se Shën Tereza është madhështia e thjeshtë dhe thjeshtësia e madhërishme dhe si e tillë ajo është një trashëgimi shqiptare për qytetërimin.

Madje ajo përmend dhe një nga motot e saj: “Të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe”.

“Fryma e Shën Terezës, në frymën e ligjeve për kohezionin sociale. Shën Tereza, shoqëri solidare, mirëqenie për të gjithë,” shprehet Ruçi.