Etiketim: gazeta

Ministria e Brendshme jep urdhër për blindimin e Shkodrës

0
Qyteti i Shkodrës është blinduar nga policia mëngjesin e ditës së sotme. Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë të Shkodrës që patrullojnë në zonë prej një...

Gabimet e hetimit për vrasjen e komisarit

0
Natyrisht, në një vend të komplikuar dhe të vogël, si Shqipëria, disa ngjarje përfundojnë të bëhen pjesë e një sistemi, po aq të komplikuar...