Etiketim: albanian news

Ministria e Brendshme jep urdhër për blindimin e Shkodrës

0
Qyteti i Shkodrës është blinduar nga policia mëngjesin e ditës së sotme. Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë të Shkodrës që patrullojnë në zonë prej një...

Numri 13 dhe 23 ndjellës të fatkeqësive

0
Europianët, veçanërisht anglo-saksonët janë shumë supersticiozë, kur bëhet fjalë për numrin 13. Sipas tyre, nëse 13 persona ndodhen të ulur në të njëjtën tryezë,...

Ramush Haradinaj, jemi me aleatët euroatlantikë për sulmet në Siri

0
Kryeministri Ramush Haradinaj reagon lidhur me sulmet në Siri. "Kosova i qëndron në krah intervenimit të aleatëve euroatlantik për ta ndalur regjimin e Asadit në...