Michael Jackson, artisti më i paguar në botë

56

michael jMbreti i rrymës muzikore Pop, Michael Jackson është shpallur si artisti më i famshëm, edhe pse i vdekur ai është më i pasuri në botë.

Revista amerikane “Forbes”, e ka shpallur Michael-in si artistin më të pasur në botë.

Mbreti në këtë kategori ka lënë pas artistët e ndjerë si Elvis Presley, Elizabeth Taylor, Bob Marley, Marilyn Monroe dhe John Lennon.

Michael Jackson po dëshmon se është njëri nga artistët më të pasur edhe pas vdekjes së tij.