KQZ: PS kryeson në 11 qarqe nga 12 që ka vendi, ndërsa PD në 1 qark

70

kuti-votimiSipas të dhënave të deklaruara nga KQZ, janë numëruar deri tani 1309 kuti nga 5508 në total të tilla. Rezultatet paraprake flasin për një avantazh të dukshëm të Aleancës së majtë.

Nga 12 qarqe të vendit, Aleanca e majtë kryeson në 11 qarqe dhe PD në 1 qark, atë të Kukësit.

Rezultatet më të fundit të publikuara nga KQZ:

TIRANE
APMI 39,86% / 23490 vota
ASHE 56,45% / 33261 vota

DURRES
APMI 45,46% / 9475 vota
ASHE 51,61% / 10758 vota

ELBASAN
APMI 41,03% / 12718
ASHE 56,70% / 17714

LEZHE
APMI 46,75% / 9667
ASHE 51,97% / 10301

VLORE
APMI 31,13% / 9296
ASHE 64,18% / 19156
Arben Malaj 735 vota

GJIROKASTER

APMI 30,79% / 1466
ASHE 68,63% / 3268

KUKES
APMI 63,57% / 13418
ASHE 35,45% / 7913

SHKODER

APMI 47,77% / 10714

ASHE 55,09% / 13802

 KORÇE

APMI 40,07% / 25250

ASHE 58,70% / 36422

 FIER

APMI 31.38% / 13020
ASHE 63,53% / 26547

 DIBER

APMI 44,63% / 9705
ASHE 52,36% / 11339

 BERAT

APMI 28,37% / 8107
ASHE 70,73% / 20570