Ja si i shkarkonte Nishani njerëzit nga puna

84

dokument presDeputeti i Partisë Socialiste, Taulant Balla ka publikuar disa shkresa të cilat tregojnë se si i pushonin punonjësit e administratës publike nga puna në vitin 2005. Ndër to shumica janë të firmosura nga ish-deputeti i PD, Bujar Nishani, në atë kohë Sekretar i PD-së dega Tiranë.

“Është hera e fundit që po nxjerrim disa dokumente që nga arkiva e paudhësive të qeverisë së kaluar po i nxjerrim sot përsëri për ti kujtuar publikut sesi janë sjellë këta ish-ministra me administratën publike që sot derdhin lot krokodili. U ndërrofshin mazhorancat zgjedhje pas zgjedhjesh por kurrë mos ndodhtë ashtu siç ka ndodhur me administratën publike 8 vitet e shkuara. Kam një letër tjetër këtu, akoma më e rëndë se personi që e dërgon është sot, Presidenti i Republikës në fakt”, u shpreh Balla.

Dokumenti i paraqitur prej tij që mbante firmën e Nishanit i drejtohej Sokol Olldashit dhe Ridvan Bodes, ku kërkonte shkarkimin nga puna të personave të angazhuar me PS-në dhe LSI-në.