Zgjidhet Administratori i ri i Përgjithshëm i CEZ Shpërndarje, Arben Seferi

105

cezh-shperndarjeArben Seferi është kandidatura fituese për postin e Administratorit të Përgjithshëm të CEZ Shpërndarje. Anëtarët e bordit të ERE, kanë përzgjedhur midis tre kandidaturave, Arqile Kokëdhima, Arben Seferi dhe Myrteza Myftari. Në mbledhjen e bordit, e cila u zhvillua një ditë më parë, është bërë prezantimi i tre kandidaturave, të cilat janë kualifikuar për të konkurruar për pozicionin e Administratorit të Përgjithshëm të CEZ Shpërndarje.

Vendi kishte ngelur vakant, pas dorëheqjes së Sahit Dollapit, një javë më parë.