Fotoja që provon se Hitleri ka vdekur 95 vjeç

95

 

 

hitlerHistoria është e mbushur plotë me ngjarje, luftra, shpikje, me personazhe që kanë lënë gjurmët e tyre të mira ose të keqe. Një prej tyre është diktatori gjerman Adolf Hitler. Sipas shkrimtarit Renee Simoni Guerreiro Dias në librin e tij të fundit “Hitlerit në Brazil – jeta dhe vdekja e tij “, thotë se Führer ka jetuar deri në 95 vjeç. Për këtë arsye hidhet poshtë teoria se ai kishte vdekur duke bërë vetëvrasje në bunkerin e tij në Berlin siç dhe kemi studiuar në tekstet shkollore. Sipas shkrimtarit Hitler ka ikur në Amerikën e Jugut, duke arritur në fillim në Paraguaj dhe më pas është vendosur në Brazil.
Shkrimtari gjithashtu pohon se ai ka përdorur emrin e rremë Adolf Leipzig dhe ishte i njohur prej 12.000 banorëve të Nossa Senhora do Livramento si “plaku gjerman”.
Gjithashtu në Brazil ka gjetur një partnere me të cilin ka bërë foton që po botojmë dy vjet para vdekjes së tij në vitin 1984. Partnerja quhej Cutinga dhe kishte lëkurë të zezë. Kjo sipas shkrimtarit për të shmangur çdo dyshim në lidhje me identitetin e tij të vërtetë.