Pse i urrejnë vampirët hudhrat

93

aglioVampirët në të kaluarën kanë qënë individ normal si e gjithë pjesa tjetër e popullësisë. Këtë e vërteton studimi i profesorit te kimisë ne Universistenin e Kalifornisë Prf. Wayne Tikkanen. Me evolimin e viteve vampirët kanë pësuar ndryshime të dukshme gjenetike në mishin e dhëmbëve. Si pasojë deshira e tyrë është të dalin vetëm në muzg.

Pacientët te cilësuar si Vampirë nuk mund të hanë hudhra pasi ato rrisin toksinat në gjak dhe përkeqëson simptomat e sëmundjes. Hudhra po ashtu është dhe kundra pickimit të mushkonjave pasi dhe ato janë të ndjeshme ndaj rritjes se toksinave në gjak dhe helmimin e tyre. Kështu hudhra është një ilaç mjaft efikas dhe bio shume i përshtatshëm kunder pickimit të mushkonjave.