Braçe: T’u sekuestrohen pasuritë zyrtarëve të lartë që blenë shtëpi me kredi të buta

50

brace5Kreu i Komisionit Parlamentar të Ekonomisë, Erion Braçe, në një reagim në Facebook deklaron se, zyrtarët e lartë që kanë përfituar nga kreditë e strehimit duke blerë vila në Gjirin e Lazlit, duhet t’iu sekuestrohen pasuritë.

“As që më intereson publikimi i lajmit për zyrtaret e Berishës që kanë marrë kredi strehimi dhe kanë blerë vila në “Bllokun e ri të Lalëzit”!! (edhe pse e falënderoj Fiks Fare). Dua hetim dhe ndëshkim! Për zyrtarët e ministrisë së Ndërtimit që kanë dhënë kredinë; Zyrtarët e Berishës që kanë përfituar kredinë”.

Sekuestrim i pasurisë së marrë përmes kësaj skeme mashtruese; Detyrimin për të kthyer kredinë menjëherë!! Mund të duken të palogjikshme por duhet goditur rëndë, shumë rëndë që të mos ndodhë më!!

E dyta: Dua një hetim për të gjitha pasuritë (burimin e tyre) e berishëve të sistemuara bukur e qartë, një për ministër e zëvendësministër, drejtorë etj, në bllokun e Lalëzit!”, përfundon Braçe.