Berisha: Jam gati të shkoj në prokurori

56

Sali-Berisha-parlament-me-doreIsh-kryeministri, Sali Berisha i është kundërpërgjigjur kërcënimit të Kryeministrit Rama se zyrtarët që i kanë shkaktuar dëme financiare vendit do të japin llogari para ligjit.

Berisha, në fjalën e mbajtur në Kuvendi deklaroi se është gati të shkojë në prokuroria nëse gjenden shkelje të tij.

“Kryetari juaj foli, unë i them kryetarit: Çdo fletë, çdo qindarkë që të gjesh keq në administrim, duke nisur nga Sali Berisha e deri tek punonjësi më i thjeshtë, je i ftuar dhe i lutur ta çdo në prokurori me shpejtësi. Unë do të qëndroj në ato që kam thënë. Ke ndërtuar pallatin nuk ke një faturë. Po ndërton vilën s’ke një faturë. Këto janë evidente. S’po them për të tjera akuza”, u shpreh Berisha.