Arvizu takon Berishën

74

arvizu11Ambasadori i SHBA në Tiranë, Aleksandër Arvizu, është takuar sonte në darkë me kryeministrin Berisha. Takimi ka mbaruar vetëm disa minuta më pare. Nuk bëhen të ditura detaje mbi këtë takim. Paraditen e sotme Arvizu, në një reagim për gazetarët është deklaruar qartë, për mos ndryshim të rregullave të ndeshjes, duke theksuar edhe njëherë rëndësinë e pavarësisë së institucioneve, të cilat krijojnë klimë e duhur të besimit që nevojitet.

Pas takimit ambasadori Arvizu është larguar drejt parlamentit, ku ndërkohë po zhvillohen debatet midis forcave politike në lidhje me shkarkimin e anëtarit të KQZ, Ilirjan Muho. Rreth më shumë se 100 deputetë janë regjistruar për të marrë pjesë ne debatin plenar, gjatë një seance qe ka shkaktuar shumë polemika dhe akuza të ndërsjellat nga palët. Seanca vazhdon ende në këto momente.