49

psPartia Socialiste akuzoi sërish ambasadat shqiptare në perëndim se janë berë pjesë e skenarit të Qeverisë, e cila në bashkëpunim me kompaninë ajrore të Lulzim Bashes “Belle Air”, po sjellin emigrante pa bilete ne kembim te votes per Partine Demokratike.

“Trupi diplomatik shqiptar në bashkëpunim me kompaninë ajrore private ‘Belle Air’, monopol i Lulzim Bashës, ofrojnë bileta falas për emigrantë e studentë shqiptarë me kusht që ata të votojnë për Kryeministrin në ikje dhe ta provojnë këtë duke e fotografuar votën e tyre. PS u bën thirrje studentëve dhe emigrantëve të mos hipin në avionët e korrupsionit elektoral. Të mos e shesin votën për një udhëtim falas me kompaninë që nxjerr paratë e këtyre udhëtimeve nga çmime skandaloze që u vë shqiptarëve. Të mos pranojnë fotografimin e votës për një udhëtim falas. Vëzhgimi do të jetë shumë i rreptë në çdo qendër dhe kush fotografon votën do të kapet dhe ndëshkohet sipas ligjit”, tha Milena Harito, kandidate e PS-së