Date archive forJanar, 2020
By albaniaplus On E premte, 17 Janar, 2020
0 Comments

Skënderbeu, Rembrandt dhe Volteri

Nga ROLAND QAFOKU Kjo është kopje e pikturës orgjinale të portretit të Gjergj Kastriot Skënderbeut. Është kompozuar nga piktori i famshëm hollandez Rembandt Van Rijn. Është një dhuratë shumë e vyer More...