Arkivi i fjaleve kyçe per ‘i cili do të përbëhet prej 6 anëtarësh për tre vitet e ardhshme: avokati i popullit i shqipërisë dhe përfaqësuesit e danimarkës’
Nga albaniaplus me 8 Maj 2013
0 Komente

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit Lexo...

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok