Publikuar Ne: 3 Korrik 2014
78 shikime
AKTUALITET / POLITIKE | By albaniaplus

Kuvend, mblidhet sot seanca plenare

Kuvendi-i-ri-9-shtator-20113-Legjislatura-8-640x426Kuvendi mblidhet të enjten në seancë plenare, ku pritet të diskutohen disa projektligje. Rendi i ditës parashikon shqyrtimin dhe miratimin e disa ndryshimeve në ligjin “Për rregullimin e pronësisë mbi truallin shtetëror në zonat me përparësi turizmin”, disa shtesa në ligjin “Për mbrojtjen e biodiversitetit”, si dhe pr/ligjin “Për Shërbimin për Ankesat dhe Çështjet e Brendshme në Ministrinë e Punëve të Brendshme”.
Axhenda e sotme e Kuvendit përfshin edhe projektrezolutën mbi raportin e Prokurorit të Përgjithshëm për gjendjen e kriminalitetit për vitin 2013.

79 shikime 1 sote

About the Author

albaniaplus -

Komentoni

XHTML: Mund te perdorni keto html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok