Yjet para dhe pas operacioneve plastike

73

N.KidmanShumë prej yjeve njihen për ndërhyrjet e shumta kirurgjikale për përmirësime estetike, me synim mbijetesën në tregun konkurrues hollivudian. Ndonëse disa prej tyre kanë bërë ndërhyrje të lehta, disa të tjerë janë transformuar pothuajse plotësisht.

Ka dhe prej tyre, që duken origjinalë dhe thjesht përmirësimet estetike me ndihmën e tualetit, u ka nxjerrë bukurinë në pah.

 

 

 

 

 

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

 

Pamela Anderson
Pamela Anderson

 

Madona
Madona

 

Janet Jackson
Janet Jackson

 

Lady Gaga
Lady Gaga

 

Victoria Beckham
Victoria Beckham

 

A.Jolie
A.Jolie

 

Brad Pitt
Brad Pitt

 

N.Kidman