Veliaj përgenjeshtron Gazetën Shqiptare: Ja prova e biletave te mia ekonomike

59

provaErion Veliaj, Ministri i Mirëqenies Sociale ka shfaqur sot provat që përgënjeshtrojnë shkrimin e Gazetës Shqiptare, se ai ka shpenzuar 2 mijë dollarë për një biletë avioni në Business Class.

Dita bën publike provat që Veliaj ka ofruar, ku shfaqen qartë biletat dhe klasi i kategorisë ekonomike, e shënuar me gërmën Y.