Skenderbeu shperblehet per suksesin.

Share This
Tags

Me kalimin ne Play-off te Champions League, ne arkat e Skenderbeut do te derdhen shuma te majme.Deri tani Skënderbeu ka kaluar dy ture në Europë, teksa fillimisht eliminoi Crusaders në turin e dytë dhe Milsamin në të tretin duke përfituar 700 mijë Euro.

Nese Skenderbeu do te futet ne fazen e grupeve te Champions League do te perfitoje 12 milione euro. Fitorja ne grupet e CHL vleresohet me 1.5 milione euro ndersa barazimi me 500 mije euro. Ndersa nese Skenderbeu skualifikohet ne Play-off, do te futet automatikisht ne fazen e grupeve te Europa League ku do te perfitoje 3 milione euro. Fitorja ne fazen e grupeve te Europa League vleresohet me 360 mije euro ndersa barazimi 120 mije euro.

skenderbeu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>