Basha merr pjesë sot në takimin e PPE në Bruksel

Share This
Tags

Lulzim-Basha-PD-deklaron1-565x413Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha do të marrë pjesë sot në konferencën e katërt “Ballkani Perëndimor: Nga stabilizimi në asociim“, organizuar në Bruksel nga grupi parlamentar i PPE-së në Parlamentin Europan.

Në këtë konferencë, do të diskutohet me liderë politikë nga vendet e rajonit për situatën aktuale në Ballkanin Perëndimor dhe perspektiven e secilit vend për anëtarësim në BE. Konferenca do të drejtohet nga Joseph DAUL, Kryetar i Grupit të PPE-së në Parlamentin Europian dhe President i PPE-së.

Ndër diskutantët kryesorë do të jenë Eduard Kukan, Kryetar i delegacionit  për  Marrëdhëniet me Shqipërinë, Bonjën-Hercegovinën, Serbinë,  Malin e  Zi dhe  Kosovën në  Parlamentin  Europian, Riccardo Migliori, OSBE, Këshilltar i  posaçëm, ish-kryetari i Asamblesë të OSBE-së, Gunnar Hökmark, Zv. Kryetar i grupit të PPE –së në Parlamentin Europian, Kryetar i grupit te PPE në grupin e punës  për  zgjerimin e BE-së etj.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>