Veliaj në Vlorë: Nga 1 janari asnjë ndërprerje me pagesat për PAK-un

61

erion-veliaj3Personat para dhe tetraplegjikë do të tërheqin ndihmën sociale pa asnjë ndërprerje që nga  1 janari. Ministri i mirëqënies Sociale dhe Rinisë Erjon Veliaj deklaroi se qeveria mbajti premtimin dhe shpërndau  pensionet në prag të festave për këtë grup shoqëror ndërkohë që premtoi se një gjë e tillë nuk do të përsëritet më.

Veliaj akuzoi qeverinë e kaluar për vonesën e krijuar në shpërndarjen e fondeve për personat me aftësi të kufizuar.

Ndërkohë kreu i para dhe tetraplegjikëve për Vlorën  Muhamet Hyseni deklaroi se personat para dhe tetra plegjikë nuk mund të jetojnë pa ndihmën e shtetit.

Në këtë takim Ministri i mirëqenies sociale dhe Rinisë Erjon Veliaj shpërndau dhurata dhe ndihma nga ministria e linjës por dhe donacione të ndryshme dhe kompani operuese në Vlorë