Veliaj: Berisha që përdori armët kimike kundër popullit të vet, nuk ka të drejtë të protestojë

58

erion-veliajMinistri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj ka reaguar ndaj deklaratave të Berishës duke i kujtuar atij se nuk ka të drejtë të protestojë. Veliaj i kujton Berishës, se ishte pikërisht ai që përdori armët kimike kundër popullit të vet, që nuk respektoi asnjë referendum dhe që vrau protestuesit.

“Njeriu që përdori armët kimike kundër popullit të Vlorës, vrau protestuesit, nuk respektoi asnjë referendum, ai që s’ka të drejtë të protestojë. Ai urdhëroi përdorimin e armëve kimike kundër popullit të vet, është e pafytyrë që ky konsull i Asadit në Tiranë mundohet të ngjallet vet politikisht duke u kapur pas Asadit, ky njeri i vriste këta protestues. Ky që nuk lejoi asnjë referendum përdor histerinë personale për të shkuar në referendum”- tha Veliaj.