Modelja Agdal pozon në plazhet e Majamit

60
N.Agdal
N.Agdal

Modelja Nina Agdal ka realizuar një seri të re fotografike në plazhet e Majamit. Bukroshja Agdal, ka deklaruar para ca kohësh për revistat e modës se në moshën e saj ajo nuk e dinte seç ishte dashuria. Deklarata pak konfuze, të cilat janë bërë vetëm pak kohë, pasi i dashuri i saj deklaroi publikisht, se e konsideronte atë si femrën më të bukur në botë dhe se, ishte shumë i dashuruar pas saj.

Ndoshta modelja Agdal nuk ka arritur ende të provojë dashurinë dhe ndjesinë e dashurisë ndaj dikujt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N.Agdal
N.Agdal

 

N.Agdal
N.Agdal

 

N.Agdal
N.Agdal

 

N.Agdal
N.Agdal

 

N.Agdal
N.Agdal

 

N.Agdal
N.Agdal