Unaza e Re dhe Yzberishti pa ujë

94

bashkia tiranePër tre ditë banorët që jetojnë në Unazën e Re dhe Yzberisht do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm.
Lajmi bëhet i ditur nga Ujësjellësi i Tiranës, i cili informon se ndërprerja do të bëhet për shkak të disa remonteve të Operatorit të Sistemit të Transmetimit.
“Nga remontet, ka dalë jashtë pune stacioni i pompimit në Bërxullë. Zonat në të cilat do të ndërpritet uji janë Unaza e Re dhe Yzberishti”
UKT njofton se ndërprerje do të ketë nga datat 3,4 dhe 5 gusht nga ora 8 e mëngjesit deri në 6 pasdite.
Situata do të stabilizohet pas rikthimit të energjisë elektrike, bën me dije Ujësjellësi i Tiranës.