Tragjedia në Pogradec, kërkohet ndihmë për familjarët

56

pogradec-viktima-e-minieres1Kuma Dardhas u bën apel qytetarëve dhe biznesmenëve të kontribuojnë për familjarët e pesë viktimave në minierën e fshatit Beragozhdë.

Të pesë viktimat i përkasin fisit me mbiemër Hamolli. Tre vëllezërit Edisoni, 22 vjeç, Ledionit 24 vjeç dhe Nertili, 27 vjeç ndërsa dy vëllezërit e tjerë janë Sazani 22 vjeç dhe Arjani 28.

Fillimisht, Ledioni bashkë me dy vëllezërit Sazani e Arjani, kanë shkuar në galerinë e minierës në Beragozhdë për të nxjerr prej andej metale me vlerë që do t’u siguronin disa të ardhura minimale.

Më pas, Edisoni dhe Nertili kanë shkuar për t’u ardhur në ndihmë vëllait dhe kushëririt të tyre. Por në fakt, nuk ia kanë dalë dot t’i shpëtojnë por janë kthyer edhe vetë në viktima duke e bërë ngjarjen akoma edhe më tragjike.