Topalli: Ky buxhet hedh në erë Shqipërinë

54
jozefina topalliGjatë diskutimeve në seancë parlamentare mbi buxhetin, ish Kryetarja e e Kuvendit Jozefina Topalli, është shprehur se vendi po shkon drejt shkatërrimit.
“I premtove parajsën se do hajnë me lugë të artë. Që nga ajo ditë kaluan tre muaj dhe rikonfirmuar si standart blerjen e votës me 20 mijë lekë, dhe abroguat ligjin, shbëtë vendimet gjyqësore”,- tha Topalli.
Topalli theksoi gjithashtu se, ky buxhet hedh në erë Shqipërinë.
“Administrata jeton në streh frike, e panik, hapët një gropë 500 milionë dollarë. Na humbët edhe statusin e rekomanduar dy herë. Çdo fletë e këtij buxheti ka një C4 në familjen tuaj, është një sahat me minë për familjen tuaj. Buxheti hedh në erë Shqipërinë. Borxhi është i çmendur. 1 miliardë dollar është një cunam për ekonominë e brishtë. Për 3 muaj borxhin e  çoi në 75 %, duke e rritur 13%, ku ka ndodhur kjo? Gjeni një vend që të ketë rritur kaq shumë borxhin. Në 3 muaj, Rama tradhëtoi fuqitë e mëdha, sulmoi Europën dhe e këcënoi atë. Është gënjeshtër kur thoni është buxheti më i madh, në fakt është borxhi më i madh. Është buxhet solidaritar, solidaritet ka vetëm për miliarderët e grupit. Do të jetë vonë nëse nuk ndryshojnë këto shifra zoti kryeministër. Rrejte kur the do ulësh borxhin, e rrite me 13%. Do ju them qytetarëve ndalni këtë kryeministër para se të jetë vonë, dhe vendi të shkojë në zgrip dhe t’ju lidhë për bukën e gojës”, – tha Topalli.