Shqetësimi i Olldashit mbi aksidentet rrugore, në FB

76

olldashi makinaDuke qenë prezent në mënyrë të vazhdueshme me komunikimet e tij në rrjetin social FB, deputeti Olldashi kishte komentuar për herë të fundit situatën problematike me aksidentet rrugore. Ja çfarë ka shkruar për herë të fundit në statusin e tij, deputeti Olldashi:

“Pashë pak lajmet. Makina përplas dy fëmijë në Tiranë, Makina del nga rruga në Shkodër, etj.etj. Personalisht nuk jam i prirur të fajësoj qeverinë për çdo aksident, por duke u rikthyer vetëm pak jave prapa në kujtesë, mendoj se qeveria e sotme na detyrohet një ndjesë. Nuk kishte ditë të mos dilte Saimir Tahiri të fajësonte qeverinë dhe Ministrinë e Brendshme për çdo aksident që ndodhte. Ku është tani?! A e mendon njësoj se fajtore për çdo aksident është qeveria???!!!”.”