Shoqëria online çlirohet nga frika, fillon humori

76

Me ç’duket shoqëria online ka pësuar çlirimin e saj të parë nga frikërat ndaj prononcimeve antiqeveritare. Me fitoren masive të së majtës, fillojnë edhe komentimet anti-qeveritare dhe gallatat anti Berishë. Frika në ndrydhje dukej në çdo komentim antiqeveritar që bëhej ku pavarësisht se njerëzit mund të kishin të njëjtin mendim nuk guxonin as të komentonin dhe as të mbështesnin idenë nëpërmjet të klikuarit Like. Votat plebishitare ndaj kësaj frike dhe censure duket se kanë çliruar shoqërine, përfshirë dhe ate online.

Më poshtë keni një sërë imazhesh që demonstrojnë thyerjen e frikës së censurës:

Mesazh i Obames
Mesazh i Obames

 

Nuk na dalin keto leke
Nuk na dalin keto leke

 

Te shpresojme se do vije kjo dite
Te shpresojme se do vije kjo dite

 

Vota e popullit
Vota e popullit

 

Analistet e pushtetit
Analistet e pushtetit

 

Pensionistet
Pensionistet

 

1017606_458258090930218_2070963882_n
Rrezimi i diktatorit te fundit

 

Nuk dime nga t'i cojme parate
Nuk dime nga t’i cojme parate

 

Xhindi i inatosur
Xhindi i inatosur