Shkoder, gjykata le ne burg kujdestaren qe dhunoi jetimet

63

femijet-e-jetimore41-655x356

Kujdestarja e jetimores se Shkodres e akuzuar per keqtrajtim dhe dhune ndaj jetimeve eshte lene ne burg nga Gjykata e Shkodres.

Kjdestarja Edvana Sulaj ishte pjes e skandalit te publikuar tre dite me pare, ku kjo punonjese e institucionit, keqtrajtonte dhe ushtronte dhune ndaj te miturve jetim te jetimores ne te cilen ajo punonte. Pas publikimit te videoskandalit punonjesja u pushua nga puna dhe u vu menjehere ne prangat e policise.

Diten e sotme prokuroria kerkoi ne gjykate caktimin e mases se sigurise arrest me burg te edukatores me akuzen e keqtrajtimit te te miturve, rrahjes she shkaktimit te demeve te tjera  me dashje.