Etiketim: gjykata le ne burg kujdestaren qe dhunoi jetimet

Shkoder, gjykata le ne burg kujdestaren qe dhunoi jetimet

0
Kujdestarja e jetimores se Shkodres e akuzuar per keqtrajtim dhe dhune ndaj jetimeve eshte lene ne burg nga Gjykata e Shkodres. Kjdestarja Edvana Sulaj ishte...