Shkarkohen shefat e policisë së Durrësit dhe Shijakut

74

policia...Ndryshmet të tjera janë bërë në policinë e Durrësit, ku ditën e sotme me urdhër të ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri janë shkarkuar shefi i komisariatit të Durrësit dhe atij të Shijakut.

Ministria e Brendshme njofton se në vend të Sandër Ndojit në Durrës është emëruar Arbi Deliu, ndërsa në komisariatin e Shijakut në vend të Flamur Mukës është emëruar Ermal Lila.

Ndryshimet kanë përfshirë dhe sektorin e antidrogës në Durrës.

Sipas njoftimit të ministrisë së brendshme, shefi i analizës së krimit në Durrës, është emëruar Gjovalin Deda.  Deri më tani, i vetmi komisariat që nuk ka pësuar ndryshime është ai i Krujës.