Ruci: Opozitës ia plotësuam kërkesat

56

Në fjalën e tij hapëse të sesionit të ri parlamentar, Ruçi përmendi edhe plotësimin e kërkesave që i është bëë opozitës në sesionin e kaluar.

Ai tha se opozita zhvilloi 54% të 673 diskutimeve, realizoi 3 nga 4 interpelancat urgjente dhe iu plotësuan asaj 91 kërkesa nga 111 që kishte.

Ruçi: Opozita do të ketë të gjitha kushtet për të ushtruar plotësisht pushtetin legjislativ, për të kontrolluar shumicën qeverisëse.

Gjatë 25 seancave plenare të sesionit të kaluar, opozita zhvilloi 54% të 673 diskutimeve. Realizoi 3 nga 4 interpelancat urgjente dhe ju plotësuan asaj 91 nga 111 kërkesa të bëra prej saj për informacione nga ekzekutivi. Edhe gjatë këtij sesioni ajo do të ketë të njëjtin preokupim dhe të njëjtin akses.