Rrahman Rraja: Nuk largohem nga grupi i PS-së

69

Deputeti Rrahman Rraja deklaron se nuk do të largohet nga grupi parlamentar i PS-së.
Gjithashtu se djali i tij nuk ka ushtruar dhunë ndaj vajzës, Xhisiela Maloku.
Në momentin kur ka dalë nga kryesia e kuvendit, gazetarët i drejtuan mikrofonin dhe në largim e sipër deputeti është shprejur shkurt: Djali im nuk e ka rrahur. Nuk largohem nga grupi PS.