Rikthehet ne ekran Aida Shtino

101

aida shtinoAida ka qenë e impenjuar me takime dhe projekte të ndryshme të cilat qëllim kryesor kishin rikthimin e saj në ekran. Edhe pse në muajin qershor u duk se ajo do të përfshihej në politikë teksa u shfaq në rradhët e PDIU-së në qarkun Lezhë, sërish ajo nuk hoqi dorë nga televizioni.
Më në fund, Aida të premten e kësaj jave ajo do të shfaqet në ekranin e Ora News me emisionin e saj “Për ju” i cili do të zgjasë rreth dy orë.
“Emisioni ka në qendër të tij shqiptarë të suksesshëm anekënd botës, do të jetë në kërkim të atyre që na bëjnë të ndihemi krenarë dhe do t`i gjurmojmë pikërisht në vendet ku ata aktualisht jetojnë ‘” është shprehur Shtino.
Emisioni do të përmbajë disa mesazhe sensibilizimi dhe do të shërbejë si model për brezat e rinj të sjellë nga shqiptarët për vetë bashkëkombasit e tyre dhe pritet të ketë një audiencë të lartë.