Ribashkohen Catherine Zeta Jones dhe Michael Douglas

55
Douglas-Zeta-Jones
Douglas-Zeta-Jones

Pas 6 muajsh ndarje aktorët Michael Douglas 69 vjeç dhe Catherine Zeta-Jones, 44 vjeç janë ribashkuar për të tentuar edhe njëherë rikuperimin e marrëdhënies së tyre të dashurisë. Sipas burimeve të Daily Mirror aktorja Zeta Jones, është aktualisht duke jetuar në të njëjtin apartament me Michael Douglas dhe të dy po përpiqen ekstremisht për të bërë marrëdhënien e tyre të rifunksionojë sërish. Aktori është shprehur, se është më se i lumtur me gruan e tij, që është më e bukur se kurrë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Douglas-Zeta-Jones
Douglas-Zeta-Jones

 

Douglas-Zeta-Jones
Douglas-Zeta-Jones

 

Douglas-Zeta-Jones
Douglas-Zeta-Jones