Eva Mendes ndahet nga Ryan Gosling

54
Eva Mendes- Ryan Gosling
Eva Mendes- Ryan Gosling

Një nga çiftet e njohur të Hollivudit Ryan Gosling  dhe Eva Mendes, duket se po kalojnë kohë të vështira së bashku. Sipas informacioneve të ndryshme, çifti kohët e fundit është duke përjetuar një ndarje, ku thelbi i kontradiktave buron nga xhelozia. Ato kanë deklaruar, se ishin ndarë për 6 muaj më parë për t’u ribashkuar sërish, por siç duket ndarja e fundit do të jetë ndarje përfundimtare.

Eva Mendes ka shfaqur shenja të vazhdueshme xhelozie, teksa dyshonte për çdo sms që vinte në celularin e Gosling, duke menduar se ai kishte lidhje me vajza të ndryshme, ndërkohë që vetë Gosling duket se është në një gjendje humori të paqëndrueshëm, pasi vazhdimisht shfaqet i acaruar dhe jo i lumtur.

Cifti është lidhur së bashku më 2011 dhe puna e vazhdueshme dhe angazhimet e gjithësecilit më shumë i kanë mbajtur larg njëri tjetrit se sa i ka bashkuar. Kjo mund të jetë dhe ndarja përfundimtare mes tyre.

 

 

 

 

 

 

Eva Mendes- Ryan Gosling
Eva Mendes- Ryan Gosling

 

Eva Mendes- Ryan Gosling
Eva Mendes- Ryan Gosling

 

Eva Mendes- Ryan Gosling
Eva Mendes- Ryan Gosling