Rezultatet e përkohshme të numërimit

76

kuti-votimiNë rang vendi ka përfunduar numërimi për 44 vende numërimi nga 89 të tilla.

Tiranë

147 kuti nga 1422

E majta 26 500 vota

E djathta 18838 vota

 

Vlorë

78 kuti nga 432

E majta 14164

E djathta 6919

 

Elbasan

83 kuti nga 540

E majta 16555

E djathta 12 007

 

Lezhë

76 kuti nga 258

E majta 9957

E djathta 9015

 

Berat

84 kuti nga 302

E majta 19449

E djathta 7832

 

Gjirokastër

6 kuti nga 237

E majta 2685

E djathta 1106

 

Korçë

200 kuti nga 447

E majta 25447

E djathta 18021

 

Kukës

24 kuti nga 169

E majta 2336

E djathta 4013

 

Dibër

74 kuti nga 264

E majta 11018

E djathta 9350

 

Durrës

60 kuti nga 444

E majta 10533

E djathta 9350

 

Fier

106 kuti nga 574

E majta 26547

E djathta 13 020

 

 Shkodër

56 kuti nga 417

E majta 8343

E djathta 6008

 

(Update) KQZ: Pjesëmarrja e votuesve në shkallë kombëtare, rreth 53 për qind

Sipas KQZ, pjesëmarrja e votuesve në shkallë kombëtare është rreth 53 për qind. Pjesëmarrjen më të madhe e kanë regjistruar Dibra 70 për qind, Berati e Kukësi 58 për qind, Elbasani dhe Korça 53 për qind, Tirana 55 për qind, apo Gjirokastra e Lezha 50 për qind, dhe më pak Durrësi e Fieri 48 për qind dhe Shkodra e Vlora rreth 44 për qind. KQZ po përpunon pa ndalim të dhënat e pjesshme që shkojnë aty nga secila zonë, ku vazhdon numërimi – thuhet ne nje njoftim te KQZ./ Dita/