Rama pranon rishikim të tarifave të konvikteve

69

Në komunikimin e tij në fb, Rama tha se studentët duhet të kërkojnë dhe rishikim të tarifës së konvikteve, jo vetëm Universiteteve.

Rama u shpreh: Pse vetëm tarifat e shkollës, po tarifat e konvikteve? Në çdo konvikt ku nuk kemi arritur dot të rindërtojmë, ku nuk ka kushte, deri kur të rikonstruktohet qeveria duhet ti thotë prindit: Ndjesë. Ku do e merrni? Te sheshi? Nuk është negociatë kjo, por dialog. Bashkia e Tiranës ka kohë që ka filluar punë për lirimin e sheshit. Sheshi te Qytet Studenti është tokë e xanun. Se keni kërkuar, do ta bëjmë ne.

Rama i paralajmëroi studentët: Unë nuk bëj asgjë për ju, ose hajdeni ti bëjmë bashkë, ose rrini atje! Për tarifat mos u shqetësoni fare, po të doni ikni fare. Kjo nuk është çështje tarifash.