Rama në Angli, takim me Tony Blair

56

RAMAAAALideri i selisë rozë, Edi Rama ka udhëtuar sot drejt Anglisë ku është takuar me Tony Bler, ish kryeministrin Britanik. Rama e ka vlerësuar takimin me Blair, si të frytshëm duke theksuar në rrjetin social Twitter, se kanë rënë dakord se do të punojnë bashkë, pas 23 qershorit për mirëqeverisje.

“Nje takim i shkelqyer me Toni Blerin! Rame dakord qe pas 23 qershorit ai dhe ekipi i tij do punojne me ne per mireqeverisjen:-) Fantastike!”- shkruan Rama ne rrjetin social Twitter.

Ndërsa mbasditja e sotme, për liderin opozitar do të jetë në Bruksel, ku do të takohet me grupin eurosocialist në PE, për zgjedhjet e pas 23 Qershorit.