Qytetarët që do të vaksinohen përmes e-albania

42

Qeveria bën gati pasaportën e vaksinimit.

Përmes e-albania qytetarët që do të vaksinohen do të pajisen me një dokument elektronik me standard të njohur ndërkombëtar, Mirlinda Karçanaj, Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI) Mirlinda Karçanaj.

Gjithashtu vaksnimi do të bëhet përmes e-albanias.

‘Do të rezervohet orari i vaksinimit. Do vijë njoftimi për vaksinën e radhës. Do të kemi kartelë personale të vaksinimit me vulë elektronike”

Gjithashtu edhe dëftesat e nxënësve do të jenë online dhe regjistrimi në fillim të vitit shkollor do të kryhet online