Italia vendos karantinë dhe tampon për këdo që hyn në territor

36

Italia vendos masën e karantinimit e tamponit të detyrueshëm për të gjithë ata që mbërrijnë në Itali nga vendet anëtare të Bashkimit  Europian.

Karantinim i detyrueshëm do të jetë 5 ditor dhe tamponi do të jetë i detyrueshëm në momentin e hyrjes në Itali.

*Xhevair Shpataraku