PS bën publike 40 emrat e Drejtuesve të Policisë, që do vihen para drejtësisë pas 23 qershorit

51

514PS ka bërë publike 40 emrat e Drejtuesve të Lartë të Policisë së Shtetit, të cilët do të përballen me drejtësinë pas 23 qershorit.

“40 emrat e parë të drejtuesve dhe efektivave të Policise së Shtetit, që sipas informacioneve tona janë përfshirë në makinerinë e manipulimit të votës dhe fushatës së partisë në pushtet, pas 23 qershorit, do përballen me drejtësinë”, ka deklaruar Tahiri.

“Ju qe jeni përfshirë aktivisht në makinerinë e manipulimit të Saliut të pashpresë, pas 23 qershorit, mos u habisni kur ligji të trokasë në derën tuaj. Dhe besojeni që sot, nesër, nuk do ketë as amnisti, as falje dhe as harresë. 

Mbajeni mend që sot, se ndihma për Saliun e pashpresë, do i’u kthehet mbrapsht me braktisje kur të jeni përballë forcës së ligjit. Dhe Saliu nuk do jetë aty t’ju ndihmojë më. 

Ju që sot doni t’i dilni për zot Saliut duke shkelur ligjin, të jeni të bindur se nesër para forcës së ligjit, nuk do iu dalë njeri për zot”. 

Lista e drejtuesve të përfshirë në fushatën e PD-së:

1. Gezim Gj./ Drejtoria Tiranë

2. Bujar A./ Drejtues- Drejtoria e Policisë

3. Kujtim M./ Shef Kuadri- Drejtoria Tiranë

4. Xhavid C./ Burime Njerëzore- Drejtoria Tiranë

5. Ramiz B./ Seksioni Anti Korrupsion- Drejtoria Tiranë

6. Astrit L./ Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm, Tiranë

7. Gazmend H./ Drejtues Komisariati

8. Nazmi Sh./ Drejtues Komisariati

9. Rakip H./ Drejtues Komisariati

10. Benet K./ Shef Sektori- Drejtoria Tiranë

11. Henigert M./ Shef Krimesh- Komisariati Tiranë

12. Pellumb N./ Drejtoria e Kufirit, Tiranë

13. Arjan H./ Krimi Ekonomik, Tiranë

14. Ervin D./ Shef Seksioni- Drejtoria Tiranë

15. Sokol S./ Drejtoria Tiranë

16. Granit Sh./ Drejtoria Tiranë

17. Agron B./ Drejtoria Tiranë

18. Fred Sh./ Drejtoria Tiranë

19. Him M./ Shef Rendi

20. Ilir Z./ Shef Qarkullimi

21. Altin M./ Oficer, Drejtoria Operacionale Tiranë

22. Hulian Sh./ Agjent Vëzhgimi

23. Durim S./ Agjent Vëzhgimi

24. Fatmir A./ Agjent Vëzhgimi

25. Bekim S./ Agjent Vëzhgimi

26. Gjergji M./ Agjent Vëzhgimi

27. Bardhi N./ Agjent Vëzhgimi

28. Ervin M./ Agjent Vëzhgimi

29. Gers L./ Agjent Vëzhgimi

30. Altin M./ Oficer, Reparti Renea

31. Osman L./ Oficer, FNSH

32. Mirbi B./ Inspektor, Komisariati Tiranë

33. Skender Gj./ Patrullë

34. Gjin Gj./ Seksioni i Ruajtjes së Objekteve

35. Osman F./ Oficer Komisariati Tiranë

36. Fatos M./ Agjent Krimesh, Komisariati Tiranë

37. Ylmi S./ Agjent Krimesh, Komisariati Tiranë

38. Besim N./ Agjent Krimi Ekonomik, Tiranë

39. Agron B., Komandant, Patrulla Tiranë

40. Florenc H., Inspektoriati Bashkia Tiranë