Presidenti Nishani niset për vizitë në SHBA, i ftuar nga Bill Klinton

46

Bujar NishaniKreu i shtetit shqiptar vizitë në Shtetet e Bashkuara. Sic bën të ditur njoftimi për shtyp i Presidencës, mësohet se Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, u nis sot për një vizitë në SHBA, ku do të marrë pjesë në veprimtarinë “Clinton Global Initiative 2013 – Nisma Globale Klinton 2013, që do të zhvillohet në Nju Jork, në datat 23-26 shtator 2013.

Presidenti Nishani është i ftuar në këtë veprimtari nga ish-Presidenti i SHBA, Bill Klinton.

Vizita në SHBA e Kreut të Shtetit përfshin edhe disa takime të rëndësishme me organizma dhe përfaqësues të shtetit amerikan si dhe me ata të komunitetit shqiptar në Boston, Detroit dhe Nju Jork.