Policia vërshon në Gjykatën e Krujës: Disa shoqërime, mes tyre edhe gjyqtarja Enkelejda Hoxha

41

Gjykata e Krujës është tronditur paraditen e sotëm kur policia ka shkuar për të kryer disa arrestime dhe shoqërime.

Nga informacionet e para raportohet se me kërkesë të Prokurorisë së Posaçme është shoqëruar në komisariat , e cila liroi Endrit Doklen dhe Genc Tafilajn dhe avokati Aldo Tabaku.

Gjithashtu është shoqëruar edhe kryesekretarja e Gjykatës së Krujës

ILD kishte kërkuar shkarkimin e gjyqtaren Enkelejda Hoxha pas lirimit të disa të dënuarve me burg përjetë