Gati ceremonia e marrjes së detyrës në Ministrinë e Brendshme të ministrit të ri,Çuçi

48

Pas pak minutash pritet të bëhet ceremonia e marrjes së detyrës në Ministrinë e Brendshme të ministrit të ri, Bledi Çuçi. Çuçi ka mbërritur tashmë në Ministri dhe është pritur tek dera nga ish-ministri Sandër Lleshaj.

Në Ministrinë e Brendshme kanë mbërritur edhe kreu i Policisë së Shtetit Ardi Veliu dhe kreu i Gardës, Gramoz Sako.