Pogradec-Qafë Thanë, një kufomë e djegur në anë të rrugës

49

skene-krimi-mos-kalo1Trupi i një personi pa jetë është gjetur sot në Pogradec, në anë të rrugës kombëtare Pogradec-Qafë Thanë.

Kufoma rezulton të jetë djegur dhe për arsye se, dëmimet në trup janë të mëdha, është i pamundur identifikimi i tij.

Policia është sinjalizuar nga kalimtarë të rastit, të cilët kanë konstatuar viktimën në anë të rrugës. Burimet policore saktësojnë se, pritet që ekspertiza të hedhë dritë mbi ngjarjen, por paraprakisht dyshohet për një krim.