Ministria e Drejtësise procedim disiplinor për shtatë gjyqtarë, ja emrat

58

gjyqsoriPas inspektimit që KLD dhe Ministria e Drejtësisë ka bërë nëpër gjykata vjen dhe konkluzioni përkatës, procedim disiplinor për shtatë gjyqtarë.

Ministri Naço ka kërkuar procedim disiplinor  për:

1- Gjyqtar i Gjykatës së Shkallës Parë në  Tiranë , Ibrahim Hoxha

2- Gjyqtar i Gjykatës së Shkodrës, Andri Ymeri

3- Gjyqtar i Gjykatës së Elbasanit, Bujar Musta

4- Gjyqtar  i Gjykatës së Elbasanit, Ilir Pashaj

5- Gjyqtar i Gjykatës së Korçës, Markelian Kuqo

6- Gjyqtar i Gjykatës së Shkodrës, Albano Çepele

7-Gjyqtare e Gjykatës së Krujës, Engjëllushe Tahiri

Ministri i Drejtësisë, Naço i ka propozuar Këshillit të Lartë të Drejtësisë të marrë masat disiplinore përkatëse për shtatë gjyqtarët në fjalë.