PD: Përfshirja e ushtrisë në trafik droge, seancë dëgjimore me Kodhelin

56

ministri_flamur_noka03Partia Demokratike do të depozitojë nesër në Komisionin e Sigurisë kërkesën për seancë dëgjimore urgjente me Ministren e Mbrojtjes.

Deputeti i PD-së Flamur Noka në një deklaratë për shtyp nga selia e Partisë, akuzoi ushtrinë për përfshirje në trafikun e drogës.

“Ministrja duhet të japë llogari për këto të dhëna tronditëse, dhe përgjegjësitë e saj dhe të kryeministrit, për këtë aferë që e njollosin Shqipërinë anëtare të NATO-s me turpet e një republikë të dështuar të trafikut të drogës”, tha Noka.